21 apr. 2016

Secrete

Nu exista dubiu in ceea ce priveste viata noastra si ceea ce ne defineste. Suntem siguri pe decizii si ne ghidam in viata dupa propriile placeri.
De mici suntem invatati sa iubim tot ceea ce ne inconjoara, de la flori, animale sau orase pana la oameni.
Toate au ceva anume, in special oamenii. Suntem adesea tentati sa impartasim experientele cu cei dragi, iar asta ne elibereaza. Dar exista si acele personae care, desi par saritoare si ingrijorate pentru situatia noastra, ne tradeaza pe la spate, ne imprastie secretele si ne duc in situatia in care nu vrem sa mai avem tangente cu nimeni.
Secretele sunt pentru multi cuvinte sau sentimente ce se pastreaza adanc in suflet, dar multi confunda oamnii dragi si confidenti cu Dumnezeu si sunt de parere ca oricine ar sti acel mic lucru despre ei, il poate rezolva. Total gresit.
Secretele exista cu un scop, ne fac misteriosi, nu sinceri si usor de manipulat. A avea secrete tine de demnitatea fiecaruia, este ceva ce ne defineste, ceva ce ne confera un plus de siguranta. Ne fac speciali.
Nu esti las daca ai un secret, las esti daca il impartasesti altora. Nu poti avea baza intr-un om pe care il cunosti de cateva ore, dar nici intr-un om pe care il cunosti de o viata.

Un secret este ceva al tau, ceva unic, ceva mistic. Tine-l ascuns.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu