10 sept. 2016

Simti iubirea?

Dragostea. Cea mai simpla definitie a existentei. A fost recunoscuta inca de la inceputurile existentei si este, in continuare, cea mai frumoasa forma de supravietuire.
Iubirea nu intreaba, nu cere voie pentru a se instala. Iubirea vine pur si simplu, de nicaieri, se aseaza intre noi si nu ne lasa pana cand nu o observam.
Odata instalata, dragostea face in asa fel incat sa nu scapam din ochi omul pe care l-am luat sub observatie.
Este clar, astfel, ca dragostea este mereu intre noi.
Ceea ce defineste cel mai bine aceste trairi sunt increderea, loialitatea si acceptarea. Din momentul in care cel de langa tine iti promite sa iti fie alaturi si la bine si la greu, accepti aceste promisiuni si te straduiesti sa faci la fel pentru el. Nu este nicio rusine sa faci sacrificii din dragoste. Este ceva normal intr-o relatie. Este ceva normal sa iti sacrifici tot timpul pentru omul iubit. Este absolut normal sa ii promiti celui de langa tine luna si stelele.
Ceea ce nu este normal este sa ignori semnele care iti arata cat de mult te iubeste. Este gresit sa profiti de el. Este gresit sa il ignori sau sa il iei peste picior.
Sentimentele unei personae nu pot fi comparate cu nimic altceva. Fiecare are dreptul la iubire. Sub orice forma. Cu oricine. Fara prejudecati, fara etichete. Numai iubire.

Tu, cel care citesti, ai simtit astazi iubirea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu